Reserveer nu een taxi!

Taxibedrijf Coppens – Reusel, Hapert, Bladel en omgeving

Taxi Coppens “De Mulder” is een familiebedrijf dat al drie generaties lang vervoer verzorgt binnen de Kempen en tot ver daar buiten. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van vervoeren van personen. Taxi Coppens is een taxibedrijf met vele mogelijkheden, van klassiek personenvervoer tot rolstoel en ziekenvervoer, wij bieden u vervoersoplossingen op maat.

Ook is ons bedrijf in het bezit van het TAXI-KEURMERK dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en service. Wij werken met een hecht team van chauffeurs die voor u klaar staan.

Al onze chauffeurs hebben een opleiding genoten zo dat u er van verzekerd bent dat u comfortabel, betrouwbaar en zo veilig mogelijk van A naar B vervoerd wordt.

Taxibedrijf Coppens vervoersoplossingen

Taxibedrijf Coppens biedt een ruim aanbod op het gebied van personenvervoer. Omdat wij een divers wagenpark tot onze beschikking hebben heeft Taxibedrijf Coppens in de meeste gevallen een passende oplossing voor uw specifieke vraag naar vervoer. Of u nu op vakantie gaat en vervoer naar de luchthaven zoekt, of vanwege medische redenen zittend vervoer nodig heeft, Taxibedrijf Coppens staat klaar voor uw specifieke vervoersvraag!

De bovenstaande opsomming is een greep uit de mogelijkheden die wij bieden. Staat de oplossing waar u naar op zoek bent er niet bij? Neem dan gerust even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

*Let op! Voor Weekend/Stap/Disco vervoer kunt u bij ons geen reservering maken!

Tarieven

Ons Taxibedrijf biedt uitstekende dienstverlening tegen reële prijzen. Omdat de tarieven afhankelijk van de vervoersvraag kunnen verschillen, vragen wij u om voor exacte tarieven volledig vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen samen met u naar de beste uitkomst zoeken voor uw specifieke vervoersvraag.

Neem voor meer informatie alstublieft contact met ons op!