Reserveer nu een taxi!

Ziekenvervoer – Reusel, Hapert, Bladel en omgeving

Taxibedrijf Coppens biedt ziekenvervoer voor mensen die behoefte hebben aan vervoer in verband met medische behandeling. Dit valt onder de categorie ‘zittend ziekenvervoer’. Zittend ziekenvervoer is dé oplossing voor personen die een vraag hebben voor vervoer naar een ziekenhuis of medisch specialist. Onze chauffeurs zijn getraind om deze service naar alle tevredenheid voor de reiziger uit te voeren. Ziekenvervoer vraagt vaak om wat extra aandacht voor de reiziger. Taxibedrijf Coppens verzekert u van een comfortabele en veilige reis. Ons wagenpark is uitermate geschikt voor het vervoeren van reizigers met medische klachten. Naast onze aangepaste busjes voor rolstoelvervoer beschikken wij over de nieuwste modellen luxe personenauto’s met hoge of lage instap om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van een zo comfortabel mogelijke reis.

Rolstoelvervoer​

Naast “zittend ziekenvervoer” biedt Taxibedrijf Coppens ook rolstoelvervoer voor mensen met een beperking waardoor zij enkel in een rolstoel kunnen reizen. Wij beschikken over taxi busjes die aangepast zijn specifiek voor rolstoelvervoer. Voor uw vervoer van en naar ziekenhuizen, revalidatiecentra en andere medisch specialisten binnen Nederland of aan Nederland grenzende landen kunt u bij ons terecht. Ook voor mensen die extra aandacht of rust nodig hebben bieden wij passende vervoersoplossingen, neem gerust contact met ons op als u een specialistische vervoersvraag heeft. Denk hierbij aan het vervoer van reizigers die baat hebben bij rust en structuur. Wij nemen deze zorg uit handen door een vaste en vakbekwame chauffeur in te zetten voor deze vraag.

Tarieven

Ons Taxibedrijf biedt uitstekende dienstverlening tegen reële prijzen. Omdat de tarieven afhankelijk van de vervoersvraag kunnen verschillen, vragen wij u voor exacte tarieven volledig vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen samen met u naar de beste uitkomst zoeken voor uw specifieke vervoersvraag.

Wij werken samen met de volgende ziekenfondsen:

Valt u onder Transvision of bent u verzekerd bij DSW of Stad Holland bel dan niet naar de vervoerslijn, maar neem rechtstreeks contact met ons op.

U heeft een machtiging zittend ziekenvervoer nodig, deze kunt u aanvragen bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een polis bij een andere zorgverzekeraar, dan regelen wij natuurlijk ook gewoon uw vervoer. U moet dan wel zelf de facturen indienen bij uw verzekering. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem voor meer informatie alstublieft contact met ons op!